Gravidfotografering

Vill du ha en gravidfotografering med naturliga bilder från din graviditet? Eller kanske en avslappnad fotografering med din bebis? Min stil går mer mot vit skjorta hemma, än flowy klänning på ett fält. Lifestyle, helt enkelt.

gravidfotografering-hemma-stockholm-2
carro-gravid-24

Gravidfotografering

Min stil är dokumentär och mina gravidfotograferingar likaså. För mig är det viktigt att bilderna känns personliga, avslappnade och vackra.

Kanske ses vi hemma dig eller på en plats du tycker om – utomhus eller inomhus spelar ingen roll. Vi fotograferar i en timme och anpassar tidpunkten efter ljuset.

Du väljer själv vilka kläder du vill ha, men jag kan såklart vara bollplank. Vit skjorta och öppna jeans eller en favoritklänning är aldrig fel. Om du vill ha mer avklädda bilder kan vi fotografera det med. Tänk fin BH i motljus vid ett fönster, drömmigt ju!

Jag guidar och peppar dig genom hela fotograferingen. De flesta är ovana att stå framför kameran, men det blir alltid en härlig stund med många fina bilder att spara resten av livet!

carro-newborn-041222-72-36

Nyföddfotografering

Under fotograferingen fångar jag det makalösa och mysiga med den första tiden tillsammans. Små händer, ludna axlar och hur ni gosar på huvudet. Ni hör ju, det här vill man ha dokumenterat forever.

Bebisen är i fokus, men jag fotograferar alltid med minst en förälder också. Syskon kan även vara med på ett hörn! Dels för att bebisen är tryggare om hen får vara nära en förälder, och dels för att jag vill få med ert samspel 🖤

Det vanligaste är att vi fotograferar hemma hos er, men när det är varmt kan vi också vara utomhus. Vi fotograferar i en timme vid en bra tid för bebisen.

Som med alla mina kunder guidar jag er genom allt! Vi anpassar takten efter bebis och har en mysig fotografering ihop.

familjefotografering-stockholm
gravid-fotograf-stockholm-2
sofia-gravid

Bilder spelar roll​

I april 2021 blev jag mamma till en liten kille. Världens bästa Mio.

Hela min graviditet var under pandemin. Hemmajobb var ett faktum och jag klädde mig oavbrutet i leggings. Inget fel med det, men månad efter månad med samma spegelselfie kändes till slut inte kul längre. Var det såhär jag skulle se tillbaka på min graviditet?

Så jag bokade en gravidfotografering. Jag menar, jag gjorde ju en person från scratch. Även om det faktiskt inte kändes så speciellt just då, tänkte jag ändå att graviditeten förtjänade mer än suddiga selfies som minne.

Bilder spelar roll, men ofta är det inte förrän efter att något har inträffat som man inser det. Jag är så himla glad att vi tog oss tiden att ta fina bilder innan Mio kom, och jag hoppas att mina kunder får samma känsla när jag levererar deras bilder.

Foto: Mira Wickman

nyfödd-fotografering-stockholm
nyfödd-fotografering-stockholm-hand
gravidfotografering-lycklig-stockholm

Tack för alla fantastiska bilder, de är otroliga!

Är så glad över att jag valde att föreviga denna korta tid i livet och ha så fina foton att titta tillbaka på och minnas. Förutom att du fick mig att känna mig vacker så lyckades du förmedla precis den känsla jag ville ha med små medel, i vår trygga hemmamiljö.

Du skapar magi!

Caroline

nyfödd-fotografering-stockholm
nyfödd-fotografering-stockholm-mio

Hur går det till?

Säg hej!

Skicka ett meddelande längst ner på sidan för att se om jag har lediga tider för nyfödd- eller gravidfotografering. Datum kring graviditet och bebis går inte alltid att planera, så det är bra att ha lite spelrum för eventuell ombokning.

Dags för Teams

Om jag har lediga tider så hörs vi över Teams för en kort konsultation. Vi tar reda på vad som är viktigt för dig och skräddarsyr din fotografering. Härligt va!

Om allt känns bra skickar jag över ett avtal och bokningsfaktura på 25% för att garantera din plats.

Fotografering

Dagen vi väntat på är äntligen här! Vi ses och fotograferar i ungefär en timme.

Bildleverans

Senast fyra veckor efter fotograferingen får ni era bilder digitalt. Minnen att spara för alltid 🖤

gravidfotografering-stockholm-jenny
gravidfotografering-jenny-stockholm-mage
familjefotografering-stockholm-gravid

Vanliga frågor

Det är såklart olika för alla, men mellan vecka 25-35 brukar vara bra!

Vi ses någon gång mellan två och fyra veckor efter att bebisen fötts, men det finns såklart undantag. Det är olika för alla!

Självklart! Ibland är partnern med i fem minuter och ibland under hela fotograferingen. Det beror på vad som passar er.

Yes det kan ni! Graviditeter och bebisar är inte så enkla att planera, därför kan vi byta dag för fotograferingen om det behövs.

Nope! Jag fotograferar även barn och familjer. Samma paket och priser gäller oavsett.

sofia-söderlund-fotograf-nyfödd
nyfödd-fotografering-stockholm

Paket och priser

Oavsett om du bokar en nyfödd- eller gravidfotograferingen så är priset och vad som ingår detsamma. Smidigt!

Så vad ingår?

  • Konsultation inför fotograferingen.
  • En timmes fotografering.
  • Webbgalleri med minst 40 redigerade bilder. Jag väljer ut alla bra bilder så att du kan vänta på leveransen i lugn och ro.
  • Resekostnader inom Stockholm.
  • Cloud backup i sex månader.

Pris: 4500 kr

Psst! Om du bokar nyfödd- eller gravidfotografering samtidigt är priset 8000 kr.

gravidfotogravering-stockholm-mage-carro

Vi hörs!

Är du taggad på att boka en fotografering? Tveka inte att höra av dig! Det är så värt, jag lovar.

Är du kanske intresserad av att boka mig som bröllopsfotograf?
Läs mer om det här ->